La estabilización del salvado de arroz mediante tratamiento combinado químico-dieléctrico



Document title: La estabilización del salvado de arroz mediante tratamiento combinado químico-dieléctrico
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000158796
ISSN: 0187-7658
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Veracruzana, Instituto de Ciencias Básicas, Jalapa, Veracruz. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 21
Number: 6
Pages: 13-20
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Estabilización,
Arroz,
Tratamiento químico-dieléctrico
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Stabilization,
Rice,
Chemical-microwave tratment
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).