La biotecnología en los alimentos. Reporte de los expertos del IFT <Traducción>



Document title: La biotecnología en los alimentos. Reporte de los expertos del IFT <Traducción>
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000207747
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 23
Number: 1
Pages: 35-42
Country: México
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Biotecnología rDNA,
Etiquetado,
Instituto de Tecnólogos de Alimentos,
Estados Unidos de América
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
rDNA biotechnology,
Labelling,
Institute Food Tecnhologists,
United States of America
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).