Generalidades sobre la microbiología de los alimentos: microecología



Document title: Generalidades sobre la microbiología de los alimentos: microecología
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000182209
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 23
Number: 5
Pages: 341-350
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Biología,
Medicina
Keyword: Bacterias,
Microbiología,
Microbiología de alimentos,
Ecosistemas,
Contaminación,
Alimentos,
Salmonella typhi,
Escherichia coli
Keyword: Biology,
Medicine,
Bacteria,
Microbiology,
Food microbiology,
Ecosystems,
Pollution,
Foods,
Salmonella typhi,
Escherichia coli
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).