Formulas y procedimientos de fabricacion de postres de gelatinas en polvo y para consumo inmediato



Document title: Formulas y procedimientos de fabricacion de postres de gelatinas en polvo y para consumo inmediato
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000006723
ISSN: 0187-7658
Institutions: 1Alfa Consultores Alimentarios S.C, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 16
Number: 3
Pages: 11-15
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Fórmulas,
Gelatinas,
Fabricación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Jellies,
Formulae,
Manufacture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).