Evaluación de la madurez de frutas por medio de la resistencia eléctrica y su relación conl os cambios químicos



Document title: Evaluación de la madurez de frutas por medio de la resistencia eléctrica y su relación conl os cambios químicos
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000237399
ISSN: 0187-7658
Authors: 1

2
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Superior de Ingeniería Química e Industrias Extractivas, México, Distrito Federal. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Estudios Superiores Cuautitlán, Cuautitlán, Estado de México. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 27
Number: 3
Pages: 14-18
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Madurez,
Frutas,
Resistencia eléctrica
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ripening,
Fruits,
Electrical resistance
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).