Estudios preliminares sobre la descomposicion y aprovechamiento del camote (ipomoea batatas l)



Document title: Estudios preliminares sobre la descomposicion y aprovechamiento del camote (ipomoea batatas l)
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000079296
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Ctr Interdisciplinario Inv Des Integral Comunidad Rural, Jiquilpan, Michoacán. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 8
Number: 3
Pages: 4-17
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental, teórico
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Angiospermas,
Camote,
Alimentos,
Aprovechamiento,
Ipomoea batatas,
Solanaceae
Keyword: Chemistry,
Biology,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Angiosperms,
Sweet potato,
Foods,
Use,
Ipomoea batatas,
Solanaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).