Estudios in vivo de dietas de harinas nixtamalizadas y extruidas de maíz, sorgo y mezclas 60:40 con diferentes concentraciones de calcio



Document title: Estudios in vivo de dietas de harinas nixtamalizadas y extruidas de maíz, sorgo y mezclas 60:40 con diferentes concentraciones de calcio
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000210334
ISSN: 0187-7658
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
2Instituto Nacional de Ciencias Médicas y Nutrición Salvador Zubirán, Departamento de Ciencia y Tecnología de Alimentos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 24
Number: 6
Pages: 4-21
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Nixtamalización,
Harinas,
Calcio,
Ratas Wistar
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Nixtamalization,
Meal,
Calcium,
Wistar rat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).