El calentamiento ohmico : nuevo proceso para conservar la integridad de los alimentos



Document title: El calentamiento ohmico : nuevo proceso para conservar la integridad de los alimentos
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000004535
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 16
Number: 1
Pages: 8-9
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Ingeniería,
Química
Keyword: Equipo y maquinaria,
Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Equipo,
Alimentos,
Conservación,
Esterilización
Keyword: Engineering,
Chemistry,
Equipment and machinery,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Foods,
Equipment,
Preservation,
Sterilization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).