El bioxido de carbono podria resolver los problemas del manejo de la carne



Document title: El bioxido de carbono podria resolver los problemas del manejo de la carne
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000121554
ISSN: 0187-7658
Year:
Pages: PD-PD
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
Bióxido de carbono,
Carne,
Manejo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Carbon dioxide,
Meat,
Handling
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).