El acido ascorbico como mejorador de la harina y el pan . 1a parte



Document title: El acido ascorbico como mejorador de la harina y el pan . 1a parte
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000013000
ISSN: 0187-7658
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 12
Number: 4
Pages: 15-20
Country: México
Language: Español
Document type: Monografía
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pan,
Masa,
Harinas,
Oxidantes,
Mejoradores,
Acido ascórbico
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Dough,
Bread,
Flours,
Oxidants,
Improvers,
Ascorbic acid
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).