El acido ascorbico como mejorador de la harina. Guia de aplicaciones



Document title: El acido ascorbico como mejorador de la harina. Guia de aplicaciones
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000068969
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 7
Number: 5
Pages: 10-17
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Divulgación, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
Química orgánica,
Acido ascórbico,
Harina,
Vitamina C
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Organic chemistry,
Ascorbic acid,
Flour,
Vitamin C
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).