Determinación del valor nutritivo en alimentos regionales de México (II parte) (termina)



Document title: Determinación del valor nutritivo en alimentos regionales de México (II parte) (termina)
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000065933
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Estudios Científicos y Tecnológicos 15 "Diodoro Antúnez Echegaray", México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 8
Number: 4
Pages: 25-31
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
México,
Valor nutritivo,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Biochemistry,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Mexico,
Nutritive value,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).