Desarrollo y evaluación biológica de la calidad de la proteína de una sopa deshidratada tipo crema con base en amaranto (Amaranthus hypochondriacus)



Document title: Desarrollo y evaluación biológica de la calidad de la proteína de una sopa deshidratada tipo crema con base en amaranto (Amaranthus hypochondriacus)
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000158782
ISSN: 0187-7658
Authors:

Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 21
Number: 4
Pages: 42-49
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Calidad,
Alimentos,
Amaranthus hypochondriacus,
Amaranto,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Amaranthus hypochondriacus,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).