Desarrollo de una base de polvo para elaborar una sopa hipoenergetica con incorporación de aislado de soya



Document title: Desarrollo de una base de polvo para elaborar una sopa hipoenergetica con incorporación de aislado de soya
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000004531
ISSN: 0187-7658
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Tecnológico Agropecuario, Ciudad Obregón, Sonora. México
2Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 15
Number: 6
Pages: 20-24
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Leguminosas,
Química de alimentos,
Soya,
Calorías,
Sopa-polvo
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Legumes,
Food chemistry,
Soybean,
Calories,
Dry soup
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).