Cuantificación del contenido de niacina en algunos alimentos mexicanos, mediante un método microbiológico



Document title: Cuantificación del contenido de niacina en algunos alimentos mexicanos, mediante un método microbiológico
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000208304
ISSN: 0187-7658
Authors: 1

2
Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Médicas y Nutrición Salvador Zubirán, Departamento de Ciencia y Tecnología de Alimentos, México, Distrito Federal. México
2Biotecnología y Nutrición S.A, México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 25
Number: 1
Pages: 18-27
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Alimentos mexicanos,
Niacina,
Cantidad de niacina,
Lactobeacillus plantarum
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Mexican food,
Niacin,
Quantity of niacin,
Lactobacillus plantarum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).