Contenido de aminoácidos de la proteína presente en la vaina residual de la vainilla (vainilla planifolia, Andrews, Epidendurum vainilla, Lineo)



Document title: Contenido de aminoácidos de la proteína presente en la vaina residual de la vainilla (vainilla planifolia, Andrews, Epidendurum vainilla, Lineo)
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000207740
ISSN: 0187-7658
Authors: 1

2
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
2Instituto Nacional de la Nutrición "Salvador Zubirán", México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 23
Number: 1
Pages: 7-13
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Vaina de vainilla,
Proteínas,
Calidad nutricional
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Vainilla pod,
Proteins,
Nourishing quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).