Consideraciones para la reduccion de costos en los servicios alimentarios



Document title: Consideraciones para la reduccion de costos en los servicios alimentarios
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000105900
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Asociación Americana de Soya, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 10
Number: 6
Pages: 11-16
Country: México
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Crítico, socioeconómico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Reducción,
Costos,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Costs,
Reduction
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).