Como mejorar el rendimiento del queso oaxaca



Document title: Como mejorar el rendimiento del queso oaxaca
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000128026
ISSN: 0187-7658
Authors:
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 12
Number: 6
Pages: 21-22
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso Oaxaca,
Rendimiento,
Elaboración,
Calcio,
Proteínas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Cheese,
Yield,
Manufacture,
Calcium,
Proteins,
Oaxaca cheese
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).