Alimentos funcionales, diferencias con los otros alimentos similares



Document title: Alimentos funcionales, diferencias con los otros alimentos similares
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000186762
ISSN: 0187-7658
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Producción Agrícola y Animal, Xochimilco, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 24
Number: 1
Pages: 13-18
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Alimentos funcionales,
Nutracéuticos,
Suplemento alimenticio,
Alimentos fortificados
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Functional foods,
Nutraceuticals,
Food supplement,
Fortified foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).