Algunas propiedades funcionales de las proteinas en alimentos y los metodos para su evaluacion



Document title: Algunas propiedades funcionales de las proteinas en alimentos y los metodos para su evaluacion
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000068955
ISSN: 0187-7658
Authors: 1
Institutions: 1Productos de Maíz, Dep Inv Desarrollo, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 7
Number: 6
Pages: 4-7
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Proteínas,
Alimentos,
Funciones
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Proteins,
Foods,
Functions
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).