Aflatoxinas en maíz amarillo usado para elaborar jarabes de fructosa: ¿Existen riesgos para la salud?



Document title: Aflatoxinas en maíz amarillo usado para elaborar jarabes de fructosa: ¿Existen riesgos para la salud?
Journal: Industria alimentaria (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000226659
ISSN: 0187-7658
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Volumen: 26
Number: 4
Pages: 28-35
Country: México
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Aflatoxinas,
Maíz,
Fructosa,
Riesgos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Aflatoxins,
Maize,
Fructose,
Risks
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).