Factores que influyen en la producción de carne bovina de calidad



Document title: Factores que influyen en la producción de carne bovina de calidad
Journal: Indotécnica
Database: PERIÓDICA
System number: 000232516
ISSN: 1019-9284
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Dominicano de Tecnología Industrial, Santo Domingo. República Dominicana
Year:
Season: Ago
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 35-40
Country: República Dominicana
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Bovinos,
Zootecnia,
Carne,
Calidad,
Producción
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Bovines,
Meat,
Cattle,
Quality,
Production
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).