Estudio comparativo de diferentes metodos para la determinacion cuantitativa de ca y mg en levaduras



Document title: Estudio comparativo de diferentes metodos para la determinacion cuantitativa de ca y mg en levaduras
Journal: ICIDCA. Sobre los derivados de la caña de azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000031509
ISSN: 0138-6204
Authors:
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 15
Number: 1
Pages: 21-28
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Métodos de análisis,
Calcio,
Levaduras,
Magnesio
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Analytical methods,
Calcium,
Magnesium,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).