Deteccion de compuestos intermediarios de los estados iniciales de la reaccion de maillard en sistemas modelo de azucares y aminoacidos



Document title: Deteccion de compuestos intermediarios de los estados iniciales de la reaccion de maillard en sistemas modelo de azucares y aminoacidos
Journal: ICIDCA. Sobre los derivados de la caña de azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000064690
ISSN: 0138-6204
Authors:
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 19
Number: 1
Pages: 1-6
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química orgánica,
Maillard-reaccion,
Aminoácidos,
Azúcar,
Furfural
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Maillard reaction,
Amino acids,
Sugar,
Furfural
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).