Cambios de sus componentes durante el desarrollo del tubérculo de jícama (Pachyrhizus erosus (L) Urban), de las variedades, cristalina y agua dulce



Document title: Cambios de sus componentes durante el desarrollo del tubérculo de jícama (Pachyrhizus erosus (L) Urban), de las variedades, cristalina y agua dulce
Journal: Horticultura mexicana
Database: PERIÓDICA
System number: 000145569
ISSN: 0188-9761
Authors: 1




Institutions: 1Instituto Tecnológico de Celaya, Celaya, Guanajuato. México
Year:
Season: Ago
Volumen: 5
Number: 3
Pages: 306-310
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Hortalizas,
Fisiología vegetal,
Jícama,
Fenología,
Maduración,
Pachyrhizus erosus
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Vegetables,
Plant physiology,
Yeam beam,
Phenology,
Ripeness,
Pachyrhizus erosus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).