Calidad de canal y carne de trucha arco iris, Oncorhynchus mykiss Richardson, producida en el noroeste del Estado de Chihuahua



Document title: Calidad de canal y carne de trucha arco iris, Oncorhynchus mykiss Richardson, producida en el noroeste del Estado de Chihuahua
Journal: Hidrobiológica (México, D.F.)
Database: PERIÓDICA
System number: 000221477
ISSN: 0188-8897
Authors: 1

2
3
4
Institutions: 1Universidad Autónoma de Chihuahua, Facultad de Zootecnia, Chihuahua. México
2Instituto de Investigación Agropecuaria de Panamá, Ciudad de Panamá. Panamá
3Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo, Pachuca, Hidalgo. México
4Asociación de Productores de Trucha Región Madera A.C., Chihuahua. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 19-26
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Peces,
Pesca,
Trucha arcoiris,
Calidad,
Carne,
Conductividad eléctrica,
Retención de agua
Keyword: Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Fish,
Fisheries,
Rainbow trout,
Quality,
Meat,
Electric conductivity,
Water retention
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).