X Semanario Latinoamericano y del Caribe de ciencia y tecnología de los alimentos



Document title: X Semanario Latinoamericano y del Caribe de ciencia y tecnología de los alimentos
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000131967
ISSN: 0328-4166
Institutions: 1Universidad Nacional de Rosario, Fac. Ciencias Bioquímicas y Farmacéuticas, Rosario, Santa Fe. Argentina
2Universidad de Buenos Aires, Fac. Ingeniería, Buenos Aires. Argentina
3Universidad de Santiago de Chile, Fac. Tecnológica, Dep. Ciencia Tecnológica, Santiago de Chile. Chile
4Universidad Nacional del Litoral, Fac Ingenieria Quimica-Fac Ingenieria Quimica, Santa Fe. Argentina
5Universidad Iberoamericana, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Ene
Volumen: 30
Number: 133
Pages: 34-42
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Resúmenes
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Hongos,
Aflatoxinas,
Microbiología,
Alimentos,
Pan,
Calidad,
Bacterias acidolácticas,
Frambuesa,
Congelación
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Fungi,
Foods,
Aflatoxins,
Microbiology,
Bread,
Quality,
Lactic acid bacteria,
Raspberry,
Freezing
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).