Las frambuesas y el modo de prepararlas



Document title: Las frambuesas y el modo de prepararlas
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000117279
ISSN: 0328-4166
Year:
Season: Mar
Volumen: 19
Number: 103
Pages: 38-39
Country: Argentina
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Frambuesa,
Preparación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Raspberry,
Preparation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).