La panadería y pastelería francesas en cifras



Document title: La panadería y pastelería francesas en cifras
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000142672
ISSN: 0328-4166
Year:
Season: May
Volumen: 31
Number: 135
Pages: 34-39
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Reporte técnico
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Panadería,
Pastelería,
Francia,
Industria,
Mercado
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Bakery,
Pastry,
France,
Industry,
Market
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).