Estudio de la extensión de la vida útil de pizzetas de harina integral mediante el envasado en atmósfera modificada



Document title: Estudio de la extensión de la vida útil de pizzetas de harina integral mediante el envasado en atmósfera modificada
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000217294
ISSN: 0328-4166
Authors: 1
Institutions: 1Centro de Investigación en Tecnología de Industrialización de Alimentos, Laboratorio de Microbiología, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Sep
Volumen: 33
Number: 148
Pages: 62-68
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Envasado,
Vida útil,
Pizza,
Harinas
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Packing,
Shelf life,
Pizza,
Flour
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).