El helado como alimento . Habitos de consumo , preferencias y conocimiento sobre su valor alimenticio por parte de escolares de la ciudad de cordoba



Document title: El helado como alimento . Habitos de consumo , preferencias y conocimiento sobre su valor alimenticio por parte de escolares de la ciudad de cordoba
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000002475
ISSN: 0328-4166
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Nacional de Córdoba, Esc Nutricion, Córdoba. Argentina
Year:
Season: Dic
Volumen: 19
Number: 111
Pages: 22-35
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Nutrición,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Ice cream,
Nutrition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).