Efecto de las fluctuaciones de temperatura antes del endurecimiento en la estabilidad térmica de los helados



Document title: Efecto de las fluctuaciones de temperatura antes del endurecimiento en la estabilidad térmica de los helados
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000218827
ISSN: 0328-4166
Authors:
Year:
Season: Mar
Volumen: 29
Number: 122
Pages: 42-46
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Reporte técnico
Approach: Divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Congelación,
Cristales
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice cream,
Freezing,
Crystals
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).