Efecto de distintas masas madre sobre las características reológicas y fermentativas de la masa panaria



Document title: Efecto de distintas masas madre sobre las características reológicas y fermentativas de la masa panaria
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000000385
ISSN: 0328-4166
Authors: 1


Institutions: 1Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos, Valencia. España
Year:
Season: Sep
Volumen: 20
Number: 110
Pages: 81-85
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pan,
Masa,
Reología,
Fermentación
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Bread,
Dough,
Rheology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).