Ajustes para la durabilidad del chocopan



Document title: Ajustes para la durabilidad del chocopan
Journal: Heladería panadería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000165058
ISSN: 0328-4166
Authors: 1

Institutions: 1Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 25
Number: 2
Pages: 64-66
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Chocopan,
Repostería,
Vida de anaquel,
Aditivos,
Contaminación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Chocopan,
Bakery,
Shelf life,
Additives,
Contamination
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).