Los helados y el control de calidad



Document title: Los helados y el control de calidad
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000079816
ISSN: 0325-3694
Authors:
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 14
Number: 81
Pages: 57-62
Country: Argentina
Document type: Correspondencia
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helados,
Control de calidad,
Vitaminas,
Grasas,
Aditivos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice creams,
Quality control,
Vitamins,
Fats,
Additives
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).