La congelacion individual de frambuesas en el sur argentina



Document title: La congelacion individual de frambuesas en el sur argentina
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000130207
ISSN: 0325-3694
Authors: 1
Institutions: 1Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos, Río Cuarto, Córdoba. Argentina
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 15
Number: 87
Pages: 36-42
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Argentina,
Frambuesa,
Congelación,
Almacenamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Argentina,
Freezing,
Storage,
Raspberry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).