Evaluacion sensorial de productos lacteos < traduccion >



Document title: Evaluacion sensorial de productos lacteos < traduccion >
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000092430
ISSN: 0325-3694
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 15
Number: 88
Pages: 26-30
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Teórico
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Lácteos,
Sensorial-evaluacion
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Dairy products,
Sensorial evaluation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).