El " marsala " en la elaboracion del helado artesanal



Document title: El " marsala " en la elaboracion del helado artesanal
Journal: Heladería confitería latinoamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000036885
ISSN: 0325-3694
Year:
Season: Nov-Dic
Volumen: 8
Number: 50
Pages: 18-19
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Helado artesanal,
Marsala
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Ice cream,
Marsala
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).