Caracterizacao quimica de farinha de jatoba (Hymenaea stigonocarpa) processada de diferentes formas



Document title: Caracterizacao quimica de farinha de jatoba (Hymenaea stigonocarpa) processada de diferentes formas
Journal: Estudos (Goiania)
Database: CLASE
System number: 000230784
ISSN: 0103-0876
Authors: 1

Institutions: 1Pontificia Universidade Catolica de Goias, Goiania, Goias. Brasil
Year:
Season: Sep
Volumen: 31
Number: 9
Pages: 1645-1653
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Química analítica,
Leguminosas,
Harina,
Hymenaea stigonocarpa,
Composición química
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).