La comida: ¿lugar de encuentro entre disciplinas científicas?



Document title: La comida: ¿lugar de encuentro entre disciplinas científicas?
Journal: Estudios sobre las culturas contemporáneas
Database: CLASE
System number: 000184555
ISSN: 1405-2210
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Jun
Volumen: 7
Number: 13
Pages: 141-151
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Crítico, socioeconómico
Disciplines: Antropología,
Medicina,
Sociología
Keyword: Etnología y antropología social,
Metabolismo y nutrición,
Problemas sociales,
Alimentación,
Nutrición,
Estereotipos,
Consumo,
Homogéneo,
Tradición culinaria
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).