Consumo y digestibilidad aparente de tres ingredientes marinos locales incorporados en dietas prácticas para el camarón blanco Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)



Document title: Consumo y digestibilidad aparente de tres ingredientes marinos locales incorporados en dietas prácticas para el camarón blanco Litopenaeus vannamei (Boone, 1931)
Journal: Estudios oceanológicos
Database: PERIÓDICA
System number: 000188067
ISSN: 0071-173X
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Antofagasta, Facultad de Recursos del Mar, Antofagasta. Chile
Year:
Number: 20
Pages: 43-49
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Crustáceos,
Nutrición animal,
Zootecnia,
Cultivo de camarón,
Experimentos de alimentación,
Digestibilidad,
Camarón blanco,
Litopenaeus vannamei,
Chile
Keyword: Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Crustaceans,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Shrimp culture,
Feeding experiments,
Digestibility,
White shrimp,
Litopenaeus vannamei,
Chile
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).