Producción de cárnicos y dependencia alimentaria



Document title: Producción de cárnicos y dependencia alimentaria
Journal: Emprendedores
Database: CLASE
System number: 000377854
ISSN: 0187-7828
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Contaduría y Administración, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Number: 143
Pages: 57-60
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Spanish abstract La producción de carne se concentra en 12 entidades, entre las que figuran Baja California, Coahuila, Sinaloa y Tabasco, que aportan, en conjunto, 73% del total de la carne de res producida en el país
Disciplines: Economía
Keyword: Economía agrícola,
Economía industrial,
Productos cárnicos,
Alimentos,
Producción,
Dependencia alimentaria,
Ganadería,
Porcicultura,
Políticas de desarrollo,
México
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).