Producción de cárnicos: una alternativa para la avicultura



Document title: Producción de cárnicos: una alternativa para la avicultura
Journal: Emprendedores
Database: CLASE
System number: 000371523
ISSN: 0187-7828
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Contaduría y Administración, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Jul-Ago
Number: 142
Pages: 55-59
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Spanish abstract En 2011 la producción total de cárnicos en el país ascendió a cerca de seis millones de toneladas y el consumo de carne significó 98% del total, correspondiendo 56% a la carne de pollo, 22% a la carne de res y 20% a la carne de cerdo
Disciplines: Economía
Keyword: Economía agrícola,
Economía industrial,
Productos cárnicos,
Producción,
Avicultura,
México
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).