Propiedades termofísicas de la carne. Revisión del estado del arte



Document title: Propiedades termofísicas de la carne. Revisión del estado del arte
Journal: Dyna (Medellín)
Database: PERIÓDICA
System number: 000252324
ISSN: 0012-7353
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad Pontificia Bolivariana, Instituto de Energía, Medellín, Antioquia. Colombia
2University of Nebraska, Department of Biological Systems Engineering, Lincoln, Nebraska. Estados Unidos de América
3Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Minas, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Mar
Volumen: 73
Number: 148
Pages: 103-118
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Carne,
Propiedades termofísicas,
Congelación,
Conductividad térmica
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Meat,
Thermophysical properties,
Freezing,
Thermal conductivity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).