Indicadores de la calidad en el grano de frijol (Phaseolus vulgaris L.)



Document title: Indicadores de la calidad en el grano de frijol (Phaseolus vulgaris L.)
Journal: Cultivos tropicales
Database: PERIÓDICA
System number: 000262278
ISSN: 0258-5936
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Agrícolas, Departamento de Fisiología y Bioquímica Vegetal, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
Year:
Volumen: 27
Number: 3
Pages: 55-62
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Analítico
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Leguminosas,
Fitoquímica,
Frijol,
Phaseolus vulgaris,
Calidad,
Composición química,
Cocción
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Legumes,
Phytochemistry,
Bean,
Phaseolus vulgaris,
Quality,
Chemical composition,
Cooking
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).