Nuevos criterios para el estudio de capacidades buffers en productos azucareros



Document title: Nuevos criterios para el estudio de capacidades buffers en productos azucareros
Journal: Cuba azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000052512
ISSN: 0590-2916
Authors:

Year:
Season: Ene-Mar
Pages: 17-22
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Matemáticas
Keyword: Química de alimentos,
Química industrial,
Matemáticas aplicadas,
Azúcar,
Capacidadades Buffer,
Cuba,
Meladuras,
pH
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Applied mathematics,
Buffer capacity,
Cuba,
pH,
Sugar,
Syrups
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).