Estudio de los factores que afectan la velocidad de coccion en el proceso de fabricacion del azucar crudo



Document title: Estudio de los factores que afectan la velocidad de coccion en el proceso de fabricacion del azucar crudo
Journal: Cuba azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000052507
ISSN: 0590-2916
Authors:

Year:
Season: Oct-Dic
Pages: 30-36
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias,
Ciencias de la computación
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Gramíneas,
Matemáticas aplicadas,
Computación,
Azúcar crudo,
Caña de azúcar,
Cocción,
Cuba,
Fabricación,
Linear-regresion,
Correlación múltiple
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Computer science,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Gramineae,
Boiling,
Cuba,
Linear regression,
Manufacturing,
Multiple correlation,
Sugar cane,
Raw sugar,
Applied mathematics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).