Determinación del coeficiente de termoconducción de soluciones azucareras



Document title: Determinación del coeficiente de termoconducción de soluciones azucareras
Journal: Cuba azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000052524
ISSN: 0590-2916
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Cubano de Investigación de los Derivados de la Caña de Azúcar, Departamento de Investigaciones Físicoquímicas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr-Jun
Pages: 46-49
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Química industrial,
Azúcar,
Coeficientes,
Cuba,
Fusión zonal,
Soluciones,
Conductividad térmica
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Coefficients,
Cuba,
Zonal melting,
Solutions,
Sugar,
Thermal conductivity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).