Materiais flexiveis metalizados para embalagem. Ii. Caracteristicas de permeabilidade ao oxigenio, vapor d'agua e transmissao de luz de filmes e laminados



Document title: Materiais flexiveis metalizados para embalagem. Ii. Caracteristicas de permeabilidade ao oxigenio, vapor d'agua e transmissao de luz de filmes e laminados
Journal: Coletanea do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000081151
ISSN: 0100-350X
Authors:


Year:
Number: 16
Pages: 151-182
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Química de alimentos,
Tecnología,
Enlatado,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Science and technology,
Food chemistry,
Technology,
Canning,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).