Aproveitamento da biomassa de mandioca fermentada na alimentacao animal. I. Producao, composicao quimica e valor nutritivo do micelio rhizopus sp. Obtido por fermentacao submersa



Document title: Aproveitamento da biomassa de mandioca fermentada na alimentacao animal. I. Producao, composicao quimica e valor nutritivo do micelio rhizopus sp. Obtido por fermentacao submersa
Journal: Coletanea do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000058122
ISSN: 0100-350X
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Number: 13
Pages: 59-74
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Fitotecnia,
Fermentaciones,
Nutrición animal,
Hongos,
Angiospermas,
Brasil,
Fermentación,
Forraje,
Valor nutritivo,
Rhizopus,
Yuca
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Crop husbandry,
Fermentation,
Animal nutrition,
Brazil,
Cassava,
Feedstuff,
Nutritive value,
Rhizopus,
Fungi,
Angiosperms
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).